المقادير
5 بيضات
فانيليا
1ونصف كوب سكر
1 كوب لبن
1 كوب قشطة على زيت أو ا كوب زبدة على زيت
3 كوب دقيق
1 كيس بيكينج بودر
كوب إلا ثلث كاكاو خام فاتح
ملعقة كبيرة بن
الطريقة
نضرب البيض مع الفانيليا ثم نضيف السكر ثم نضيف الزبدة مع الزيت ثم اللبن ونضرب ثم الكاكاو والبن وفى النهاية نضيف الدقيق المنخول واخر حاجة نضيف البيكينج بودر
ملحوظة هامة
ممكن فى الأخر تلاقى العجينة قافشة شوية لو لقتيها كدة زودى اللبن شوية بشوية لحد ما قوامها يبقى كويس
يعنى ممكن تحتاج اكتر شوية من كوباية اللبن اللى حطيناها فى الأول
العجينة دى تكفى مقدار صينية كبيرة
او 3 قوالب كيكة مستطيلة
طبعا ندهن الصينية شوية زيت ودقيق وحتقعد فى الفرن حوالى ساعة